Серія ігор Kingdom Hearts вийде у Steam вже цього червня

Серія ігор Kingdom Hearts вийде у Steam вже цього червня

Square Enix анонсувала прийдешнє випуск Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III та додатку Re:Mind на платформі Steam, з датою виходу 13 червня цього року. Ці ігри будуть доступні окремо та у складі збірки Integrum Masterpiece. Крім того, фанати, які придбають Integrum Masterpiece або Kingdom Hearts III з додатком Re:Mind, отримають ексклюзивний ключ-клинок Dead of Night.

Після тривалого періоду ексклюзивності на Epic Games Store, серія Kingdom Hearts нарешті з’явиться на Steam. Поки що цінову політику не оголошено, а сторінки ігор на Steam ще не доступні. Однак очікується, що деталі будуть розкриті в найближчий час.

За три роки очікування фанати зустріли цей анонс з великим захопленням та створили чимало мемів на форумах. Багато гравців вже не сподівалися побачити Kingdom Hearts на Steam, тому новина стала приємним сюрпризом.

Цей крок випуску Kingdom Hearts на нову платформу свідчить про зміну стратегії Square Enix, яка тепер робить менший упор на ексклюзиви. Серія Kingdom Hearts, яка стартувала у 2002 році, пропонує унікальний світ, де переплітаються персонажі Disney та Square Enix, здобувши вірних шанувальників по всьому світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Microsoft не закриватиме студію Ninja Theory після виходу Senua's Saga: Hellblade II Попередній запис Microsoft не закриватиме студію Ninja Theory після виходу Senua’s Saga: Hellblade II
Реліз Life by You від Paradox Tectonic втретє відкладено на невизначений термін Наступний запис Випуск Life by You від Paradox Tectonic втретє відкладено на невизначений термін