Microsoft не закриватиме студію Ninja Theory після виходу Senua's Saga: Hellblade II

Microsoft не закриватиме студію Ninja Theory після виходу Senua’s Saga: Hellblade II

Після занепокійливих чуток про можливе закриття студій Bethesda, включаючи Tango Gameworks, гравці Ninja Theory переживали подібне. Проте, згідно з інформацією від Windows Central, студія Ninja Theory може спокійно продовжувати свою діяльність після успішного випуску свого останнього проекту, Senua’s Saga: Hellblade II.

Глава Ninja Theory, Дом Меттьюс, зробив відверте звернення до гравців, що, за даними Windows Central, було сприйняте як своєрідне прощання. Проте, Microsoft не тільки не має наміру закривати студію найближчим часом, але й схвалила розробку наступної гри.

Це означає, що студія Ninja Theory отримала зелене світло для розробки нового проекту, навіть до виходу Hellblade II. За інформацією з джерел, це не буде проект Project: Mara, який був анонсований раніше, але щось зовсім інше.

Хоча невдача Redfall могла призвести до закриття студії, як і у випадку Arkane Austin, Microsoft не має наміру повторити цю ситуацію з Ninja Theory.

Сьогодні, 21 травня, Senua’s Saga: Hellblade II вийшла на PC, Xbox Series X, S та в Game Pass, отримавши перші оцінки на Metacritic з середнім рейтингом 81%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LifesaverSIM: Львівська студія Thundermark розробила мобільний симулятор для навчання домедичної допомоги Попередній запис LifesaverSIM: Львівська студія Thundermark розробила мобільний симулятор для навчання домедичної допомоги
Серія ігор Kingdom Hearts вийде у Steam вже цього червня Наступний запис Серія ігор Kingdom Hearts вийде у Steam вже цього червня