Реліз Life by You від Paradox Tectonic втретє відкладено на невизначений термін

Випуск Life by You від Paradox Tectonic втретє відкладено на невизначений термін

Знову з’явилися затримки у випуску надзвичайно очікуваного симулятора життя “Life by You”. Згідно з повідомленням Маттіаса Лільї, заступника гендиректора Paradox Interactive, доступ до гри не розпочнеться 4 червня, як планувалося раніше. Цього разу причина затримки залишається невідомою, але заява Лільї про те, що “потрібний додатковий час на розробку” вказує на те, що робота ще не закінчена.

Гравці, які з нетерпінням чекають випуск гри, виявили змішані почуття щодо цієї новини. Деякі висловили розчарування через постійні перенесення дати випуску, наголошуючи на поспішності компанії Paradox, з її попередніми релізами. Інші, висловили підтримку рішенню затримати гри, стверджуючи, що вони вірять в необхідність додаткового часу для стабілізації та поліпшення гри перед випуском.

“Life by You” обіцяє стати однією з найбільш амбіційних громадських симуляторів життя, пропонуючи гравцям безліч можливостей для самовираження відкритим світом без екранів завантаження та діалогами, що відтворюються реальною мовою. Гра буде доступна на платформах Steam та Epic Games Store, і гравці ще раз вимагають від розробників дати випуску, яка була більш конкретною і не змінювалася.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Серія ігор Kingdom Hearts вийде у Steam вже цього червня Попередній запис Серія ігор Kingdom Hearts вийде у Steam вже цього червня
Зміни в Manor Lords: Польський розробник усуває проблему надмірного розмноження овець Наступний запис Зміни в Manor Lords: Польський розробник усуває проблему надмірного розмноження овець