Зміни в Manor Lords: Польський розробник усуває проблему надмірного розмноження овець

Зміни в Manor Lords: Польський розробник усуває проблему надмірного розмноження овець

Середньовічна стратегія Manor Lords швидко здобуває популярність серед геймерів, проте разом з нею виникла й несподівана проблема: надмірне розмноження овець. Розробники гри від Slavic Magic вже працюють над виправленням цієї проблеми шляхом обмеження темпів народження. Бета-версія нового патчу вже доступна для тестування на Steam, а реліз оновлення повинен відбутися найближчим часом.

Це не перше втручання розробників у геймплей Manor Lords. Раніше вони виправили лазівку з нескінченими грошима, що виникала при продажу вовни. Тепер же вони вирішують проблему з перенаселенням овечих пасовищ.

У той час як розробники працюють над поліпшенням гри, ранній доступ Manor Lords показує вражаючий успіх на ринку. Протягом лише двох тижнів продажі гри перевищили 2 мільйони копій, що виявилося навіть кращим, ніж очікувалося.

Manor Lords доступний для придбання на Steam, GOG, Microsoft Store та PC Game Pass, а його ранній успіх свідчить про великий інтерес геймерів до цієї середньовічної стратегії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Реліз Life by You від Paradox Tectonic втретє відкладено на невизначений термін Попередній запис Випуск Life by You від Paradox Tectonic втретє відкладено на невизначений термін
Crime Boss: Rockay City виходить на Steam з новим доповненням "Cagnali's Order" Наступний запис Crime Boss: Rockay City виходить на Steam з новим доповненням “Cagnali’s Order”