Crime Boss: Rockay City виходить на Steam з новим доповненням "Cagnali's Order"

Crime Boss: Rockay City виходить на Steam з новим доповненням “Cagnali’s Order”

Незважаючи на змішані відгуки професійних критиків, гра Crime Boss: Rockay City продовжує розвиватися та завоювувати нові аудиторії. 505 Games та InGame Studios анонсували, що їхній кримінальний шутер незабаром з’явиться на Steam разом з довгоочікуваним доповненням “Cagnali’s Order”.

Згідно з оголошенням, реліз Crime Boss: Rockay City на Steam відбудеться 18 червня цього року, а разом з ним буде доступне доповнення “Cagnali’s Order”. Це доповнення пропонує гравцям чотири нові кооперативні місії, які розкажуть про взаємодію між поліцією та зловісною мегакорпорацією, а також додасть нових ворогів, боса, керовані персонажі та лазерну гармату.

Щоб привабити нових гравців, на старті продажів Steam-версії Crime Boss: Rockay City буде доступна спеціальна пропозиція, в рамках якої всі DLC, включаючи “Dragon’s Gold Cup”, “Cagnali’s Order”, та збройові набори “Heavy Hitters” та “Tactical Weapon”, будуть доступні безкоштовно.

Крім того, компанія 505 Games також розкрила плани на покращення гри до першого кварталу 2025 року, обіцяючи п’ять оновлень, включаючи два тематичних – на Хеллоуїн та Новий рік.

За всією видимістю, Crime Boss: Rockay City виходить на новий рівень з приходом на Steam та випуском доповнення “Cagnali’s Order”, пропонуючи гравцям ще більше можливостей для відчуття справжньої атмосфери кримінального світу міста Рокай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зміни в Manor Lords: Польський розробник усуває проблему надмірного розмноження овець Попередній запис Зміни в Manor Lords: Польський розробник усуває проблему надмірного розмноження овець
Нова модифікація для The Witcher 3: Wild Hunt - "The Witcher 1 Maps" - оживляє спогади гравців Наступний запис Нова модифікація для The Witcher 3: Wild Hunt – “The Witcher 1 Maps” – оживляє спогади гравців