Нова модифікація для The Witcher 3: Wild Hunt - "The Witcher 1 Maps" - оживляє спогади гравців

Нова модифікація для The Witcher 3: Wild Hunt – “The Witcher 1 Maps” – оживляє спогади гравців

Завдяки відданості та творчості моддера під псевдонімом AngryCatster, фанати The Witcher зможуть зануритися у ностальгійну атмосферу першої гри. Модифікація “The Witcher 1 Maps” об’єднує культові локації з оригінального “Відьмака” у безшовний рівень в The Witcher 3: Wild Hunt. Цей епічний твір відтворює місто Визима у всій своїй славі, включаючи дамбу, купецький та храмовий квартали, а також Стару Визиму.

Хоча мод має деякі технічні недоліки, такі як неідеальні текстури та геометрія, спільнота залишається враженою старанням AngryCatster та захоплена можливостями REDkit – редактора модифікацій, що базується на інструментах розробки The Witcher 3.

REDkit, який був випущений ексклюзивно для ПК (Steam, GOG, EGS), надає можливість творчим гравцям створювати власні моди та перетворювати улюблені ігрові світи. Наразі доступний безкоштовно для власників гри, REDkit відкриває двері до нескінченних можливостей для спільноти гравців The Witcher 3: Wild Hunt.

Зануртеся в світ, де минуле зливається з сучасністю, завдяки захоплюючій новій модифікації “The Witcher 1 Maps” та REDkit!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Crime Boss: Rockay City виходить на Steam з новим доповненням "Cagnali's Order" Попередній запис Crime Boss: Rockay City виходить на Steam з новим доповненням “Cagnali’s Order”
Ексклюзивна пропозиція від Epic Games Store: Farming Simulator 22 доступна безкоштовно до 30 травня Наступний запис Ексклюзивна пропозиція від Epic Games Store: Farming Simulator 22 доступна безкоштовно до 30 травня