Ексклюзивна пропозиція від Epic Games Store: Farming Simulator 22 доступна безкоштовно до 30 травня

Ексклюзивна пропозиція від Epic Games Store: Farming Simulator 22 доступна безкоштовно до 30 травня

Epic Games Store радує геймерів усього світу ексклюзивною можливістю здобути гру, яка стала справжнім хітом серед любителів сільськогосподарського симулятора. Farming Simulator 22, перевірена часом та популярністю гри, відтепер доступна безкоштовно до вечора 30 травня.

За словами розробників, головна фішка гри полягає в можливості повністю контролювати всі аспекти фермерського життя: від сівозмін та посівів до виробництва та переробки сільгосппродукції. Перед гравцями розгортається цілий світ аграрного бізнесу, де вони можуть втілити свої найзапам’ятовуваніші фермерські фантазії.

Тим часом, за чутками, Epic Games Store готує ще один сюрпризний випуск наступного тижня, а за попередніми даними, це буде ніщо інше, як ААА-гра, яка вразить уяву навіть найвимогливіших геймерів.

Не пропустіть можливість здобути Farming Simulator 22, і приєднуйтеся до мільйонів фанатів по всьому світу, які вже оцінили всі чари цього захопливого симулятора ферми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нова модифікація для The Witcher 3: Wild Hunt - "The Witcher 1 Maps" - оживляє спогади гравців Попередній запис Нова модифікація для The Witcher 3: Wild Hunt – “The Witcher 1 Maps” – оживляє спогади гравців
Звіт Embracer Group: перспективи і результати у світі відеоігор Наступний запис Звіт Embracer Group: перспективи і результати у світі відеоігор