Звіт Embracer Group: перспективи і результати у світі відеоігор

Звіт Embracer Group: перспективи і результати у світі відеоігор

Embracer Group, гігант індустрії відеоігор, оприлюднив звіт за четвертий квартал фінансового року, відкриваючи деталі успіхів та розчарувань у своєму портфелі. Не дивлячись на невдачу Alone in the Dark та Outcast — A New Beginning, компанія залишається впевненою у своєму шляху до успіху.

Найбільша несподіванка – успіх перевидань Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft та автошутера Deep Rock Galactic: Survivor. З іншого боку, Star Wars: Battlefront Classic Collection та South Park: Snow Day! не знайшли свою аудиторію.

Однак, на горизонті вже з’являються обіцянки від майбутніх релізів, зокрема, середньовічний рольовий екшен Kingdom Come: Deliverance 2, на який покладаються надії на рівні з Dead Island 2.

За весь фінансовий рік, Embracer має намір випустити понад 70 ігор, включаючи ремейк Gothic, Killing Floor 3, та неанонсовані “важливі” проекти. Події у світі відеоігор залишаються цікавими та напруженими, з Embracer на передньому краї інновацій та розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ексклюзивна пропозиція від Epic Games Store: Farming Simulator 22 доступна безкоштовно до 30 травня Попередній запис Ексклюзивна пропозиція від Epic Games Store: Farming Simulator 22 доступна безкоштовно до 30 травня
Capcom оновила свій список "Платинових" ігор Наступний запис Capcom оновила свій список “Платинових” ігор