Capcom оновила свій список "Платинових" ігор

Capcom оновила свій список “Платинових” ігор

На 31 березня 2024 року Capcom оновила свій список “платинових” ігор, розкриваючи вражаючі досягнення у продажах для деяких своїх найпопулярніших та улюблених франшиз. Лідерами списку стали ігри серій Monster Hunter та Resident Evil, які не тільки завоювали серця гравців своїми захоплюючими світами, але й підтвердили свій комерційний успіх.

На перших дев’яти позиціях списку знаходяться представники цих двох епічних серій, з Monster Hunter: World на чолі. Ця гра здобула вражаючі 20,1 мільйона проданих копій, демонструючи беззаперечне панування у списку. Але з урахуванням додатку Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, цифра збільшується до вражаючих 25,3 мільйонів копій, що є вражаючим досягненням для будь-якої гри.

Завершує першу десятку найпопулярніших ігор новачок у вигляді Devil May Cry 5, що зміг заробити собі місце серед легендарних творінь Capcom. Цей екшен, випущений раніше, ніж решта топ-ігор, все ж привернув увагу гравців і зміг продати понад 8 мільйонів копій, підтверджуючи свою привабливість та потужний вплив на аудиторію.

Цей список підкреслює не тільки талант Capcom у створенні вражаючих ігор, але й величезну популярність серій Monster Hunter та Resident Evil серед гравців у всьому світі. І хоча індустрія геймінгу продовжує розвиватися, ці франшизи залишаються невід’ємною частиною культури відеоігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт Embracer Group: перспективи і результати у світі відеоігор Попередній запис Звіт Embracer Group: перспективи і результати у світі відеоігор
Представлено нові DLC для Rogue Trader та Boltgun Наступний запис Представлено нові DLC для Rogue Trader та Boltgun