Представлено нові DLC для Rogue Trader та Boltgun

Представлено нові DLC для Rogue Trader та Boltgun

Щойно під час презентації Warhammer Skulls Showcase, Owlcat Games та Auroch Digital оголосили про випуск нових доповнень для культових ігор Warhammer 40,000: Rogue Trader та Warhammer 40,000: Boltgun.

Перше доповнення, під назвою Void Shadows, для Rogue Trader, запропонує гравцям зануритися у світ стародавнього Культу Смерті. Воно буде доступне від 8 серпня на Steam, GOG, EGS, PS5, Xbox Series X та S, і включено в сезонний абонемент. Разом з цим, повідомлено, що гра стала повністю сумісною з Steam Deck, після успішної перевірки від Valve.

Друге доповнення, Forges of Corruption, для Boltgun, надасть гравцям можливість відправитися в Демонічну кузню Грайї для відстеження єретиків. Воно вийде 18 червня на PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і S, а згодом стане доступним і на Nintendo Switch. Разом із цим доповненням також буде випущено безкоштовний режим орди для гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Capcom оновила свій список "Платинових" ігор Попередній запис Capcom оновила свій список “Платинових” ігор
Epic Games Store продовжує мегарозпродаж: Farming Simulator 22 стала безкоштовною грою Наступний запис Epic Games Store продовжує мегарозпродаж: Farming Simulator 22 стала безкоштовною грою