Epic Games Store продовжує мегарозпродаж: Farming Simulator 22 стала безкоштовною грою

Epic Games Store продовжує мегарозпродаж: Farming Simulator 22 стала безкоштовною грою

У рамках продовження мегарозпродажу в Epic Games Store, розпочатого тиждень тому, відбулася роздача другої таємної гри з чотирьох запланованих. На цей раз безкоштовною для активації виявилася Farming Simulator 22 – остання частина в серії сільськогосподарських симуляторів від швейцарської студії Giants Software.

Farming Simulator 22, яка була випущена в листопаді 2021 року, пропонує гравцям стати сучасним фермером і облаштувати своє ранчо на трьох американських та європейських локаціях. Гра отримала позитивні оцінки від гравців і критиків, з рейтингом 74-75% на Metacritic і 92% на Steam.

Для отримання безкоштовної копії гри, користувачам просто потрібно перейти на сторінку гри в Epic Games Store та натиснути кнопку “Отримати”. Роздача Farming Simulator 22 триватиме до 30 травня, після чого стане відомою наступна таємна гра.

Мегарозпродаж в Epic Games Store триватиме до 13 червня, де гравці матимуть можливість отримати різні ігри зі значними знижками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Представлено нові DLC для Rogue Trader та Boltgun Попередній запис Представлено нові DLC для Rogue Trader та Boltgun
Disney представила трейлер інтерактивної історії Marvel для Apple Vision Pro Наступний запис Disney представила трейлер інтерактивної історії Marvel для Apple Vision Pro