Disney представила трейлер інтерактивної історії Marvel для Apple Vision Pro

Disney представила трейлер інтерактивної історії Marvel для Apple Vision Pro

Сьогодні компанія Disney опублікувала трейлер нової інтерактивної історії з персонажами Marvel, яка вийде у вигляді програми для гарнітури Apple Vision Pro 30 травня. Іммерсивна історія тривалістю близько години ґрунтується на мультсеріалі «Що, якщо…?» (What If…?). Цей серіал несподіваним чином переосмислює події кінематографічного всесвіту Marvel, а власники Vision Pro зможуть зіграти головну роль у цій історії, що перетворює простір навколо них.

«Мультивсесвіт у небезпеці, і спостерігачеві потрібна ваша допомога. Небезпечні сутності полюють на Камені Безкінечності і змінюють долю не лише своєї, а й вашої реальності. Щоб врятувати долю мультивсесвіту, вам доведеться досліджувати її, вивчати містичні заклинання та захищати своїх союзників у епічних битвах. Але будьте обережні… все може виявитися не тим, чим здається», — описує майбутню пригоду прес-реліз Disney.

Користувачів гарнітури доповненої реальності Apple Vision Pro чекають різноманітні варіанти ключових персонажів Marvel, можливість вивчити містичні мистецтва та використовувати силу Каміння Безкінечності, «переміщаючись між доповненою та віртуальною реальністю, взаємодіючи зі світом за допомогою рук та очей», за словами Marvel. Компанія обіцяє «захоплююче оточення» з кінематографічного всесвіту Marvel із вражаючими візуальними ефектами та підтримкою просторового звуку. Іммерсивна історія «Що, якщо…?» для Apple Vision Pro вийде у четвер, 30 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Epic Games Store продовжує мегарозпродаж: Farming Simulator 22 стала безкоштовною грою Попередній запис Epic Games Store продовжує мегарозпродаж: Farming Simulator 22 стала безкоштовною грою
Activision офіційно підтверджує назву та дату виходу Call of Duty: Black Ops 6 у новій рекламній кампанії Наступний запис Activision офіційно підтверджує назву та дату виходу Call of Duty: Black Ops 6 у новій рекламній кампанії