Activision офіційно підтверджує назву та дату виходу Call of Duty: Black Ops 6 у новій рекламній кампанії

Activision офіційно підтверджує назву та дату виходу Call of Duty: Black Ops 6 у новій рекламній кампанії

Сьогодні в американській газеті USA Today з’явилася офіційна реклама нового випуску культової відеогрі – Call of Duty: Black Ops 6. Підтвердженням того, що гра стане частиною підсерії Black Ops, є відомість про обрання другого підзаголовка – “Black Ops 6”. Логотип проекту, представлений у газеті, вражає помаранчевим цербером.

Рекламна кампанія, яка здавалася загадковою завдяки тизерам на сайті “The Truth Lies”, виявилася яскравим продовженням історії. Слоган “Правда бреше” та триголовий пес, які фігурують у тизерах, вказують на зв’язок нової гри з фіналом попередньої частини Black Ops Cold War.

Реліз Call of Duty: Black Ops 6 запланований на кінець жовтня цього року на ПК, консолях двох останніх поколінь та у підписці Game Pass. Повноцінна презентація гри відбудеться 9 червня, після Xbox Games Showcase 2024. З нетерпінням чекаємо нові подробиці і геймплейні відео цього довгоочікуваного проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Disney представила трейлер інтерактивної історії Marvel для Apple Vision Pro Попередній запис Disney представила трейлер інтерактивної історії Marvel для Apple Vision Pro
Ігрова індустрія в ударі: звільнення досягли 20 тисяч осіб за півтора роки Наступний запис Ігрова індустрія в ударі: звільнення досягли 20 тисяч осіб за півтора роки