Wolcen: Lords of Mayhem більше не отримуватиме оновленя та підтримку

Wolcen: Lords of Mayhem більше не отримуватиме оновленя та підтримку

З важким серцем ми оголошуємо про значущі зміни: починаючи з 3 вересня 2024 року, Wolcen: Lords of Mayhem більше не отримуватиме оновлень та підтримки, а мережевий режим гри буде вимкнено. Розробники Wolcen Studio пояснюють це технічними проблемами, які виявилися непереборними без повної технічної переробки.

Хоча гра не буде вилучена з продажу, її ціна зменшиться. Команда розробників планує зосередитись на нових проектах, уникнувши помилок минулого.

Wolcen: Lords of Mayhem доступна на ПК (Steam, Epic Games Store), PlayStation і Xbox. Хоча гра отримала значний інтерес у лютому 2020 року, коли онлайн-гравців досягло шестизначних чисел, пізніше цей інтерес вщух. Зараз показники Wolcen є жалюгідним видовищем: добовий пік відвідуваності в Steam становить лише 97 осіб, а недавні рецензії вказують на “вкрай негативний” стан гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нове оновлення Starfield вразило шанувальників: що чекати на презентації Xbox Showcase Попередній запис Нове оновлення Starfield вразило шанувальників: що чекати на презентації Xbox Showcase
Amazon Prime Video запускає серіал "Like a Dragon: Yakuza" за мотивами гри SEGA Наступний запис Amazon Prime Video запускає серіал “Like a Dragon: Yakuza” за мотивами гри SEGA