Amazon Prime Video запускає серіал "Like a Dragon: Yakuza" за мотивами гри SEGA

Amazon Prime Video запускає серіал “Like a Dragon: Yakuza” за мотивами гри SEGA

24 жовтня на платформі Amazon Prime Video стартує новий серіал “Like a Dragon: Yakuza”, створений за мотивами відомої франшизи від SEGA. Шоу складається з шести епізодів і розповість про події, що розгортаються у 1995 та 2005 роках. Глядачі побачать історію дитячих друзів, серед яких виділяється головний герой — Кадзума Кірю, могутній воїн якудза, для якого справедливість, обов’язок і людяність стоять на першому місці.

Режисером серіалу виступив Масахару Таке, а роль Кадзуми Кірю виконав Рема Такеуті, відомий за серіалом “Камен Райдер Драйв”. Рема Такеуті поділився своїми враженнями від участі у проекті:

“Для мене велика честь зіграти Кадзуму Кірю – популярного персонажа ігрової серії. Я був певен, що готовий поставити на кін своє життя. Глядачам сподобається людська драма та конфлікт, який розгорнеться навколо Кадзуми Кірю у серіалі. Будь ласка, не пропустіть напружені екшен-сцени за участю Кірю, у якого витатуйований дракон на спині”.

Масахару Таке додав:

“Я вклав у ‘Like a Dragon: Yakuza’ емоції, душу та досвід, накопичені більш ніж за 35 років. Нестримний ентузіазм, талант і безліч годин роботи дозволили нашій команді втілити в життя цю захоплюючу історію у форматі захоплюючого шоу, яке запуститься цього року — року Дракона”.

Шанувальники франшизи можуть очікувати насичений сюжет і видовищні бойові сцени, які відтворюють дух улюбленої серії ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Wolcen: Lords of Mayhem більше не отримуватиме оновленя та підтримку Попередній запис Wolcen: Lords of Mayhem більше не отримуватиме оновленя та підтримку
Новий Test Drive Unlimited Solar Crown обіцяє революцію у світі гоночних ігор Наступний запис Новий Test Drive Unlimited Solar Crown обіцяє революцію у світі гоночних ігор