Нове оновлення Starfield вразило шанувальників: що чекати на презентації Xbox Showcase

Нове оновлення Starfield вразило шанувальників: що чекати на презентації Xbox Showcase

За останні кілька місяців Bethesda активно працює над оновленням своєї надзвичайно очікуваної гри Starfield. За словами фанатів, травневе оновлення, яке випустила компанія, містить більше змін, ніж будь-коли раніше, навіть з урахуванням оновлень за березень і квітень.

Користувач Reddit з ніком JarusinTheStars виявив, що кількість змін у травні перевершує попередні місяці в рази. Це викликало думку, що Bethesda готує щось значне. Фанати вже роблять припущення щодо того, що можуть побачити на презентації Xbox Showcase 9 червня. Вони сподіваються на анонс розширення Shattered Space та червневого оновлення, яке, як вони вважають, буде ще більшим та значущим.

Травневе оновлення вже доступне для гравців, і воно включає перероблене відображення поверхні, а також новий режим з цільовою частотою 60 кадрів в секунду на Xbox Series X. Крім того, Bethesda поділилася коротким поглядом на наземні транспортні засоби, які з’являться у майбутньому оновленні.

Таким чином, фанати готуються до наступного етапу у розвитку Starfield, чекаючи нові відкриття та можливості, які приготувала для них Bethesda.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Suicide Squad: Kill the Justice League - майбутнє гри на межі невизначеності Попередній запис Suicide Squad: Kill the Justice League – майбутнє гри на межі невизначеності
Wolcen: Lords of Mayhem більше не отримуватиме оновленя та підтримку Наступний запис Wolcen: Lords of Mayhem більше не отримуватиме оновленя та підтримку