Suicide Squad: Kill the Justice League - майбутнє гри на межі невизначеності

Suicide Squad: Kill the Justice League – майбутнє гри на межі невизначеності

Після завершення першого сезону гри Suicide Squad: Kill the Justice League, студія Rocksteady оголосила про припинення щотижневих оновлень від розробників. Замість цього, вони планують публікувати оновлення лише при наявності важливих новин про майбутній контент. Цей крок викликав різні реакції серед гравців, багато з яких висловлюють стурбованість щодо майбутньої підтримки гри.

Крім того, кількість одночасних гравців на Steam за останні 24 години значно зменшилася, досягнувши піку в 519 осіб. Це порівняно з недавнім піком під час запуску “Сезона Джокера”, коли гра мала більше 1000 гравців. Фанати виразили своє незадоволення браком контенту, повторюваними місіями та іншими проблемами.

Незадовільний продаж гри призвів до збитків у розмірі 200 мільйонів доларів для видавця. Хоча поширюються чутки про можливе завершення гри після п’ятого сезону, питання залишається відкритим щодо майбутнього цього шутера від першої особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Гра Everwild в процесі розробки, але деталі залишаються загадковими Попередній запис Гра Everwild в процесі розробки, але деталі залишаються загадковими
Нове оновлення Starfield вразило шанувальників: що чекати на презентації Xbox Showcase Наступний запис Нове оновлення Starfield вразило шанувальників: що чекати на презентації Xbox Showcase