Нова гра Astro Bot від Team Asobi: Більше пригод, більше вражень на PlayStation 5

Нова гра Astro Bot від Team Asobi: Більше пригод, більше вражень на PlayStation 5

Команда Team Asobi анонсувала розробку повноцінної гри про популярного робота Astro Bot для PlayStation 5. За словами керівника студії Ніколя Дусе, нова гра, яка отримала назву “Astro Bot”, обіцяє перевершити очікування гравців, поєднуючи веселий геймплей, глибоку інтеграцію контролера DualSense та огляд історії PlayStation.

У грі Astro Bot головний герой відправиться в епічну пригоду через шість галактик та понад 80 рівнів, щоб знайти свою команду. За словами розробників, гравці отримають нові враження щодесятій хвилині гри, роздобуватимучи понад 15 нових вмінь та зіткнуться з понад 70 різноманітними ворогами, включаючи величезних босів.

Нова гра обіцяє покращене управління, яке збереже приємні враження від платформінгу, а також запропонує режим “помри та повтори знову” для любителів випробувань. Крім того, в грі будуть присутні гості зі всесвіту PlayStation, такі як Кратос, Елоя та Нейтан Дрейк.

Astro Bot вийде на PlayStation 5 6 вересня. Команда обіцяє розкрити більше подробиць про гру найближчим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Повернення в Сайлент-Хілл: Режисер Крістоф Ганс розкриває таємниці зйомок Попередній запис Повернення в Сайлент-Хілл: Режисер Крістоф Ганс розкриває таємниці зйомок
Затримка гри Metal Gear Solid Delta: Snake Eater можлива, за інсайдерською інформацією Наступний запис Затримка гри Metal Gear Solid Delta: Snake Eater можлива, за інсайдерською інформацією