Затримка гри Metal Gear Solid Delta: Snake Eater можлива, за інсайдерською інформацією

Затримка гри Metal Gear Solid Delta: Snake Eater можлива, за інсайдерською інформацією

За інсайдерською інформацією, ремейк Metal Gear Solid Delta: Snake Eater може не вийти цього року, як очікувалося раніше. Згідно з даними від надійного джерела billbil-kun, реліз гри від Konami може бути перенесений на 2025 рік. Хоча глобальний дистриб’ютор зазначив можливу дату випуску на 31 грудня 2025 року, інсайдер не підтвердив цю інформацію, залишаючи відкритою можливість виходу гри до кінця поточного року.

Незалежно від дати виходу, очікується, що оголошення про Metal Gear Solid Delta: Snake Eater буде зроблено надзвичайно скоро, можливо, вже протягом наступних 10 днів. Після анонсу буде відкрито попередні замовлення, що дозволить з’ясувати точну дату виходу, будь то 2024 або 2025 рік. Також в планах видання колекційного варіанту гри, але його вміст наразі залишається невідомим.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – це ремейк третьої частини серії, розроблений на Unreal Engine 5. Хоча деталей про гру поки що небагато, з відео можна зробити висновок, що розробники прагнуть вірно відтворити оригінал, покращуючи візуальні ефекти і розвиваючи стелс-геймплей. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater планується вийти на ПК, PS5 та Xbox Series.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нова гра Astro Bot від Team Asobi: Більше пригод, більше вражень на PlayStation 5 Попередній запис Нова гра Astro Bot від Team Asobi: Більше пригод, більше вражень на PlayStation 5
Rockstar та Take-Two залишають відкритими питання про випуск GTA 6 для ПК Наступний запис Rockstar та Take-Two залишають відкритими питання про випуск GTA 6 для ПК