Rockstar та Take-Two залишають відкритими питання про випуск GTA 6 для ПК

Rockstar та Take-Two залишають відкритими питання про випуск GTA 6 для ПК

Під час конференції TD Cowen генеральний директор Take-Two Штраус Зельник зробив важливі заяви щодо майбутньої гри Grand Theft Auto 6. Незважаючи на відсутність офіційних повідомлень про версію для ПК, Зельник запевнив, що Rockstar “зробить більше анонсів у належний час”. Він підкреслив, що компанія завжди ставила на перше місце потреби споживачів і буде продовжувати цю практику.

Також було підтверджено, що реліз GTA 6 на консолях PlayStation 5 та Xbox Series X/S планується на осінь 2025 року. Зельник виразив впевненість у цьому терміні, незважаючи на можливі затримки, які часто відбуваються в індустрії. Однак він не бачить таких перешкод для GTA 6.

Хоча для власників ПК це може бути розчаруванням, важливою є підтримка гравців і обіцянка Rockstar висунути додаткові анонси відповідно до потреб спільноти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Затримка гри Metal Gear Solid Delta: Snake Eater можлива, за інсайдерською інформацією Попередній запис Затримка гри Metal Gear Solid Delta: Snake Eater можлива, за інсайдерською інформацією
Cyberpunk 2077 отримає підтримку FidelityFX Super Resolution 3 від AMD Наступний запис Cyberpunk 2077 отримає підтримку FidelityFX Super Resolution 3 від AMD