Cyberpunk 2077 отримає підтримку FidelityFX Super Resolution 3 від AMD

Cyberpunk 2077 отримає підтримку FidelityFX Super Resolution 3 від AMD

Редактори IGN поділилися позитивною новиною — довгоочікувана підтримка FidelityFX Super Resolution 3 (FSR3) від AMD нарешті стане доступною у Cyberpunk 2077. Ця функція допоможе значно підвищити частоту кадрів у грі, що сприятиме більш плавному та якісному геймплею.

Хоча раніше повідомлялося, що активної команди розробників для Cyberpunk 2077 більше немає, CD Projekt Red все ж таки працює над цим оновленням. Представник компанії заявив:

“Ми все ще працюємо над підтримкою FSR3 для Cyberpunk 2077, але у мене поки немає інформації про її доступність”.

Варто відзначити, що підтримка FSR3 вже була впроваджена в такі ігри, як Immortals of Aveum та Starfield, де гравці відзначили значне покращення ігрового процесу. Чекаємо на аналогічний позитивний ефект у Cyberpunk 2077.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Rockstar та Take-Two залишають відкритими питання про випуск GTA 6 для ПК Попередній запис Rockstar та Take-Two залишають відкритими питання про випуск GTA 6 для ПК
Bungie оголосила попереднє завантаження розширення "The Final Shape" для Destiny 2 Наступний запис Bungie оголосила попереднє завантаження розширення “The Final Shape” для Destiny 2