Знаменитий французький грабіжник повертається у новій грі "Arsene Lupin - Once a Thief"

Знаменитий французький грабіжник повертається у новій грі “Arsene Lupin – Once a Thief”

Microids оголосили про випуск ще однієї захоплюючої пригодницької гри з участю легендарного французького героя – Арсена Люпена. “Arsene Lupin – Once a Thief” перенесе гравців у захопливий світ раннього життя цього джентельмена-грабіжника, розкриваючи його перші закоханості та злочини.

Ця детективна пригода, близька до канонічного Арсена Люпена з початку 1990-х, обіцяє унікальну перспективу на класичні оповідання, такі як “Арешт Арсена Люпена” та “Херлок Шолмс запізнився”. Гра буде представляти історію через діалоги біля каміна, які ведуть сам Люпен та автор персонажа Моріс Леблан, стилізовані під книжкові ілюстрації.

Розробником виступає шотландська студія Blazing Griffin, відома за успішною грою про Еркюля Пуаро. У “Arsene Lupin – Once a Thief” передбачені різні антуражі, маскування та головоломки для самого Люпена, а також пошуки доказів та складання ланцюжка подій для детектива Ганімара.

Гра вийде наприкінці 2024 року на ПК (Steam, Epic Game Store, GOG), PlayStation, Xbox і Switch, дозволяючи шанувальникам Арсена Люпена поглибитися в його захопливий світ і відчути справжню атмосферу кримінальних пригод.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Фанатські моди RTX для Half-Life 2 демонструються на YouTube, проте якість залишає бажати кращого Попередній запис Фанатські моди RTX для Half-Life 2 демонструються на YouTube, проте якість залишає бажати кращого
Новий трейлер Call of Duty: Black Ops 6 розкриває загадкові деталі гри Наступний запис Новий трейлер Call of Duty: Black Ops 6 розкриває загадкові деталі гри