Новий трейлер Call of Duty: Black Ops 6 розкриває загадкові деталі гри

Новий трейлер Call of Duty: Black Ops 6 розкриває загадкові деталі гри

Найновіший трейлер Call of Duty: Black Ops 6, що вийшов минулого тижня, викликає хвилювання серед шанувальників серії. Передбачається, що гра може повернутися до своїх коренів, і вже з’явилися деякі цікаві деталі щодо геймплею.

Відео під назвою “Розкрийте очі” (Open Your Eyes) пропонує глядачеві подорож у минуле, завдяки архівним VHS-кадрам з початку дев’яностих. Загадковий фрагмент ігрового процесу, виявлений в трейлері, надає підстав для припущень про можливий сеттинг гри та її загальний тон.

За даними, отриманими ютубером Noah J, котрий отримав посилку від Treyarch, додаткова інформація доповнила загадковість. На розгорнутій версії касети був засвідчений момент, що нагадує режим Зомбі, що зацікавив фанатів і підштовхнув до подальших припущень про гру.

Очікується, що більше інформації про Call of Duty: Black Ops 6 буде представлено на Xbox Showcase від Microsoft 9 червня. Шанувальники серії сподіваються на вражаючий реліз, який перевершить попередні творіння Activision.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Знаменитий французький грабіжник повертається у новій грі "Arsene Lupin - Once a Thief" Попередній запис Знаменитий французький грабіжник повертається у новій грі “Arsene Lupin – Once a Thief”
Songs of Conquest: Хардкорні стратеги вітають нові DLC та фракції Наступний запис Songs of Conquest: Хардкорні стратеги вітають нові DLC та фракції