Повернення в Сайлент-Хілл: Режисер Крістоф Ганс розкриває таємниці зйомок

Повернення в Сайлент-Хілл: Режисер Крістоф Ганс розкриває таємниці зйомок

На заході Silent Hill Transmission з’явилося коротке відео, яке розкриває нюанси створення нової екранізації культової серії ігор – “Повернення в Сайлент-Хілл”. Режисер фільму, Крістоф Ганс, виклав декілька цікавих подробиць про процес роботи над стрічкою та свої джерела натхнення.

Ганс відзначив, що для нього перші чотири частини Silent Hill є справжніми шедеврами та витворами мистецтва. Саме через це він підходив до створення “Повернення в Сайлент-Хілл” із щирою любов’ю до другої гри серії.

На знімальному майданчику збиралися численні прихильники Silent Hill – серед декораторів, гримерів та художників по костюмах. Вражений цим, режисер зазначив, що команда швидко усвідомлювала його концепції, навіть не потребуючи додаткових пояснень.

Аналогічно першому фільму, у “Поверненні в Сайлент-Хілл” всі монстри зображені реальними акторами, що додає стрічці додаткової живої та жахливої атмосфери.

Також, варто відзначити участь композитора Акіри Ямаоки у процесі створення фільму, що додало проекту ще більше автентичності.

Поки що точна дата виходу “Повернення в Сайлент-Хілл” залишається невідомою, проте фанати вже з нетерпінням чекають можливості зануритися в моторошний світ загадкового міста знову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

NEXON оголосила дату виходу The First Descendant та поділилася деталями гри Попередній запис NEXON оголосила дату виходу The First Descendant та поділилася деталями гри
Нова гра Astro Bot від Team Asobi: Більше пригод, більше вражень на PlayStation 5 Наступний запис Нова гра Astro Bot від Team Asobi: Більше пригод, більше вражень на PlayStation 5