NEXON оголосила дату виходу The First Descendant та поділилася деталями гри

NEXON оголосила дату виходу The First Descendant та поділилася деталями гри

NEXON офіційно повідомила про надходження довгоочікуваного моменту для шанувальників безкоштовних кооперативних ігор. Виробник анонсував, що дата виходу їхнього нового безкоштовного кооперативного екшн-RPG-шутера від третьої особи, The First Descendant, буде оголошена 7 червня.

Видавець також поділився свіжим трейлером, розкриваючи деякі захоплюючі деталі щодо геймплею. У грі гравці зможуть об’єднатися з трьома друзями для протистояння босам у захоплюючих битвах. Вони матимуть можливість вибирати з різних персонажів та збирати різноманітне спорядження та обладнання, завершуючи місії.

Згідно з оголошеними деталями, гравці зможуть екіпірувати своїх персонажів різними видами зброї та предметами. Гра також обіцяє унікальні набори навичок, вільне пересування, масштабні битви з величезними монстрами-босами, а також різноманітні елементи кастомізації, включаючи скіни для кожного персонажа.

NEXON також вказала на системні вимоги до ПК, рекомендуючи використання Intel i7-7700K або AMD Ryzen 5 2600X з 16 ГБ оперативної пам’яті та NVIDIA GeForce RTX 2060 або AMD Radeon RX 5600XT.

З огляду на розкриті деталі, очікується, що The First Descendant стане найгарячішою новинкою на ринку геймінгу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

God of War 2: Ragnarok вийде на ПК восени 2024 року разом із доповненням Valhalla Попередній запис God of War 2: Ragnarok вийде на ПК восени 2024 року разом із доповненням Valhalla
Повернення в Сайлент-Хілл: Режисер Крістоф Ганс розкриває таємниці зйомок Наступний запис Повернення в Сайлент-Хілл: Режисер Крістоф Ганс розкриває таємниці зйомок