Гра Everwild в процесі розробки, але деталі залишаються загадковими

Гра Everwild в процесі розробки, але деталі залишаються загадковими

Студія Rare продовжує активну роботу над довгоочікуваною грою “Everwild“, яка була анонсована ще у 2019 році. Незважаючи на мізерну кількість деталей, які стали відомі громадськості, журналіст Джез Корден підтвердив, що проект існує й продовжується. Хоча відомо, що гра буде кооперативною та розрахована на багато гравців, конкретні подробиці щодо її геймплею залишаються невідомими.

Наприкінці 2021 року з’явилися чутки про те, що “Everwild” вже перебуває у розробці понад п’ять років. Незважаючи на це, інформація про гру залишається досить обмеженою. Згадки про те, що проект збирається запозичити елементи з “Viva Pinata”, ще більше розбурхали цікавість геймерів.

Хоча відомостей про “Everwild” поки мало, фанати залишаються в напрузі, сподіваючись на швидке оновлення щодо процесу розробки та концепції гри. Зараз студія Rare може знаходитися на етапі уточнення концепції, і гравці мають всі підстави очікувати нові подробиці в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Nightmare Kart: Bloodborne відправляється на гоночну трасу, змінюючи правила гри Попередній запис Nightmare Kart: Bloodborne відправляється на гоночну трасу, змінюючи правила гри
Suicide Squad: Kill the Justice League - майбутнє гри на межі невизначеності Наступний запис Suicide Squad: Kill the Justice League – майбутнє гри на межі невизначеності