Нове оновлення для Hogwarts Legacy виходить завтра, обіцяючи захопливий контент

Нове оновлення для Hogwarts Legacy виходить завтра, обіцяючи захопливий контент

Avalanche Software готується випустити довгоочікуване оновлення для “Hogwarts Legacy”, яке обіцяє велику порцію нового контенту. Ком’юніті-менеджер студії, Чендлер Вуд, розголосив головні особливості цього оновлення, з якими гравці зможуть зустрітися вже завтра.

Однією з найцікавіших нововведень є фоторежим, який пропонує безліч налаштувань для створення ідеальних скріншотів. Від регулювання глибини різкості до додавання фільтрів та рамок – гравці матимуть можливість створити унікальні знімки. Також додано новий набір поз для персонажів, включаючи можливість сідати, що було запитано спільнотою.

Крім цього, гравці тепер зможуть перерозподілити свої очки навичок прямо з керівництва. Проте, за кожен повернутий талант доведеться сплатити 200 золотих.

Новий квест “Своя справа”, який спочатку був ексклюзивом для PlayStation, тепер стане доступним і на інших платформах. Щоб розпочати проходження, гравцям потрібно буде знайти домашнього ельфа Пенні у Хогсміді.

Серед інших додатків до гри будуть нові предмети одягу, включаючи окуляри Гаррі Поттера та різноманітну одяг зі світу “Гаррі Поттера”, а також мітлу з лавандовим “хвістом”.

На кінець, всі гравці отримають колишні ексклюзивні нагороди, які включають оніксового грифона та рецепт зілля Фелікса Феліціса.

Оновлення буде доступно для “Hogwarts Legacy” на ПК та консолях вже 6 червня. Це буде неабияка радість для всіх прихильників цієї чарівної гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Behaviour Interactive звільняє до 95 працівників у зв'язку зі зростаючою конкуренцією Попередній запис Behaviour Interactive звільняє до 95 працівників у зв’язку зі зростаючою конкуренцією
Новий етап у світі робопіратства: SteamWorld Heist II готується до виходу Наступний запис Новий етап у світі робопіратства: SteamWorld Heist II готується до виходу