Hogwarts Legacy оголосила дату виходу та деталі літнього апдейту

Hogwarts Legacy оголосила дату виходу та деталі літнього апдейту

Avalanche Software розкрила довгоочікувану інформацію щодо дати виходу та змісту літнього апдейту для своєї гри Hogwarts Legacy. Згідно з оголошенням, віртуальні чарівники матимуть можливість насолоджуватися новим контентом вже з 6 червня.

Нововведення включають у себе фоторежим з купою налаштувань, який дозволить гравцям налаштовувати кадри з урахуванням глибини різкості та поз персонажів. Крім того, з’явиться можливість скинути розподілені окуляри навичок, що дозволить гнучко налаштовувати стиль гри.

Однак, ексклюзивний квест “Своя справа” наразі буде доступний лише для гравців PlayStation. Проте, розробники обіцяють, що з часом він також стане доступний для інших платформ.

Серед інших цікавих додатків до гри – “Окуляри, які вижили” зі шрамом на лобі, вбрання та плащ в’язня Азкабану, рецепт зілля Фелікс Феліціс, а також нові їздові та метлові аксесуари, включаючи оніксового їздового гіпогрифа та мітлу з лавандовим “хвостом”.

Hogwarts Legacy доступна на ПК, PlayStation, Xbox та Nintendo Switch. Гравці вже не можуть дочекатися, щоб долучитися до цього захоплюючого світу магії та пригод.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Гонка Test Drive Unlimited Solar Crown вийде 12 вересня Попередній запис Гонка Test Drive Unlimited Solar Crown вийде 12 вересня
Ubisoft оголосила дату та деталі презентації Ubisoft Forward Наступний запис Ubisoft оголосила дату та деталі презентації Ubisoft Forward