Гонка Test Drive Unlimited Solar Crown вийде 12 вересня

Гонка Test Drive Unlimited Solar Crown вийде 12 вересня

Nacon та KT Racing оголосили, що довгоочікувана гонка Test Drive Unlimited Solar Crown з’явиться на світ 12 вересня. Цей випуск обіцяє принести найкращі враження від автоспорту, розташованого на вулицях остріва Гонконг. Загальна довжина доріг у грі становить вражаючі 600 кілометрів, де могутня організація Radiant влаштовує незвичайне змагання.

Невідомі мотиви Radiant додають грі загадковості, але вже зараз відомо, що учасники цих перегонів поважатимуть стиль, тачки та дух змагання. Test Drive Unlimited Solar Crown не лише пропонує захопливі перегони, але і можливість насолоджуватися розкішним життям. Гравцям дозволено керувати автомобілями преміум-класу, такими як Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge та Apollo, а також прикрашати як свої автомобілі, так і власного аватара.

Test Drive Unlimited Solar Crown буде доступна на ПК через платформи Steam та Epic Games Store, а також на консолях нового покоління – PlayStation 5 та Xbox Series. Гра також буде підтримувати субтитри, що робить її доступнішою для всіх гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

NAVI та MK Foundation продовжують підтримувати Україну у війні з Росією Попередній запис NAVI та MK Foundation продовжують підтримувати Україну у війні з Росією
Hogwarts Legacy оголосила дату виходу та деталі літнього апдейту Наступний запис Hogwarts Legacy оголосила дату виходу та деталі літнього апдейту