NAVI та MK Foundation продовжують підтримувати Україну у війні з Росією

NAVI та MK Foundation продовжують підтримувати Україну у війні з Росією

Кіберспортивний клуб NAVI та благодійний фонд MK Foundation продовжують активно допомагати Україні в умовах повномасштабного конфлікту з Росією. Відзначивши нещодавню ескалацію на передовій, NAVI вирішили витратити частину своєї клубної призової суми у 125 000 доларів США на придбання безпілотних роботизованих комплексів. Ця ініціатива стала частиною широкомасштабної підтримки, яку NAVI та MK Foundation надають українським військовим.

NAVI та MK Foundation продовжують підтримувати Україну у війні з Росією

Протягом останніх двох років NAVI разом із MK Foundation передали понад 1400 одиниць техніки, а також надали катери, генератори та спецтехніку 170 військовим частинам. Крім того, NAVI та Maincast організовують благодійні заходи, спрямовані на підтримку України, такі як благодійні шоу-матчі та стріми для збору коштів на бойові та гуманітарні потреби. Наприклад, шоу-матч «Місія Південь» був проведений з метою збору коштів для фонду “Землячки”.

Представники NAVI та MK Foundation закликають всіх небайдужих продовжувати підтримувати Україну фінансово, наголошуючи на важливості кожного внеску у боротьбі за свободу та безпеку країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Call of Duty: Black Ops 6 доступний для передплатників Xbox Game Pass Ultimate на обох платформах Попередній запис Call of Duty: Black Ops 6 доступний для передплатників Xbox Game Pass Ultimate на обох платформах
Гонка Test Drive Unlimited Solar Crown вийде 12 вересня Наступний запис Гонка Test Drive Unlimited Solar Crown вийде 12 вересня