Behaviour Interactive звільняє до 95 працівників у зв'язку зі зростаючою конкуренцією

Behaviour Interactive звільняє до 95 працівників у зв’язку зі зростаючою конкуренцією

Сьогодні компанія Behaviour Interactive оголосила про звільнення до 95 працівників у зв’язку з безпрецедентною конкуренцією на ринку ігор. Більшість звільнень стосуватимуться фахівців з офісу в Монреалі, де компанія збирається звільнити майже 70 осіб. Це рішення стало наслідком бурхливого зростання галузі за останні роки, коли штат Behaviour Interactive зросла з 575 до 1300 співробітників.

В офіційній заяві компанії вказується, що звільнення не вплине на підтримку їхнього головного хіта — гри Dead by Daylight. Крім того, вони планують повернутися до свого коріння, зосередившись на розвитку хорорів та інших сильних сторін бізнесу.

Ця новина припадає на старт нового розділу в Dead by Daylight, де в гру додали архіліча Векну. Хоча ці звільнення стають важким кроком для компанії, вони впевнені, що це допоможе їм вирішити складні конкурентні виклики та зберегти своє місце в індустрії ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новий Test Drive Unlimited Solar Crown обіцяє революцію у світі гоночних ігор Попередній запис Новий Test Drive Unlimited Solar Crown обіцяє революцію у світі гоночних ігор
Нове оновлення для Hogwarts Legacy виходить завтра, обіцяючи захопливий контент Наступний запис Нове оновлення для Hogwarts Legacy виходить завтра, обіцяючи захопливий контент