Від класичних кінолент до екранів: Життя Джона Ромеро в серії фільмів

Від класичних кінолент до екранів: Життя Джона Ромеро в серії фільмів

Ікона в ігровій індустрії та засновник ідентичної серії Doom, Джон Ромеро, відзначився виходом своєї автобіографії “Doom Guy: Life in First Person” у 2023 році. І тепер його життя в першій особі відобразиться на двох кінострічках, повідомляє Deadline.

Перший проект – документальний фільм, що втілить в собі історію Джона Ромеро через об’єктив камери. За режисуру візьметься Роб Маккаллум, який раніше вражав аудиторію документалкою “Mr. Dressup: The Magic of Make-Believe”.

Друга стрічка – художня постановка, про яку деталей поки немає, окрім імені виконавчого продюсера – Наомі Харві. Вона обіцяє принести глядачам ще один погляд на життя та досягнення Джона Ромеро.

Ці два фільми стануть відображенням не тільки кар’єри і внеску Ромеро в ігрову індустрію, а й його впливу на культуру загалом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ubisoft оголосила дату та деталі презентації Ubisoft Forward Попередній запис Ubisoft оголосила дату та деталі презентації Ubisoft Forward
Новий трейлер Monster Hunter Wilds розкриває деталі гри та збагачує серію інноваціями Наступний запис Новий трейлер Monster Hunter Wilds розкриває деталі гри та збагачує серію інноваціями