Новий трейлер Monster Hunter Wilds розкриває деталі гри та збагачує серію інноваціями

Новий трейлер Monster Hunter Wilds розкриває деталі гри та збагачує серію інноваціями

На недавньому State of Play від Capcom вийшов новий захоплюючий трейлер Monster Hunter Wilds, який розкриває багато цікавих деталей про найочікуванішу гру. Головною новацією в серії стане повноцінна озвучка головного героя, що обіцяє зробити історію гри ще живішою та захоплюючою.

У центрі подій Wilds знаходиться дослідницька комісія, яка вирушає на вивчення Заборонених земель. Крім головного персонажа, у загін входять провідник Альма, супутник Паліко та загадкова дитина, що обіцяє додати глибини і загадковості сюжету.

Світ гри небезпечний і різноманітний, з біомами, що можуть трансформуватися до невпізнанності. Трейлер показав одну з областей – Навітряні рівнини, які зачаровують своєю красою та небезпекою. У цих рівнинах гравці зустрінуть найрізноманітніших істот, які вражають своєю пристосованістю до середовища.

Розробники підготували арсенал нових функцій, серед яких нова їздова тварина, яка дозволить робити дії прямо на ходу. Повернулися всі 14 типів зброї, що були удосконалені для нової частини серії.

Крім того, для гравців Monster Hunter: World підготували приємний бонус. Їм буде доступна шкіряна броня та інше вбрання для Паліко.

Monster Hunter Wilds очікується на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series у 2025 році. Очікуйте ще більше новин під час Summer Game Fest у червні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Від класичних кінолент до екранів: Життя Джона Ромеро в серії фільмів Попередній запис Від класичних кінолент до екранів: Життя Джона Ромеро в серії фільмів
God of War 2: Ragnarok вийде на ПК восени 2024 року разом із доповненням Valhalla Наступний запис God of War 2: Ragnarok вийде на ПК восени 2024 року разом із доповненням Valhalla