В Manor Lords введено новий Королівський податок: гравці повинні раціонально використовувати ресурси

В Manor Lords введено новий Королівський податок: гравці повинні раціонально використовувати ресурси

Розробник гри Manor Lords, Slavic Magic, оголосив про введення нового елементу геймплею – Королівського податку. Цей крок зроблений для балансу економіки гри та зменшення накопичення величезних багатств гравцями.

Згідно з оновленням, щорічно з усіх гравців будуть збирати певну суму, яка залежатиме від чисельності населення їхніх королівств. Цей податок призначений як заохочення для раціонального використання ресурсів, так і як запобіжний захід проти накопичення надмірного багатства.

Розробники планують ще додати систему, за якої невиплата податку призведе до конфлікту з королівською армією, що може серйозно покращити геймплей та змінити стратегію гравців. Цей крок, безумовно, вплине на економіку гри та змусить гравців уважно обмірковувати свої дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

FIFA і 2K готуються до випуску нової футбольної гри Попередній запис FIFA і 2K готуються до випуску нової футбольної гри
Nightmare Kart: Bloodborne відправляється на гоночну трасу, змінюючи правила гри Наступний запис Nightmare Kart: Bloodborne відправляється на гоночну трасу, змінюючи правила гри