FIFA і 2K готуються до випуску нової футбольної гри

FIFA і 2K готуються до випуску нової футбольної гри

FIFA і Electronic Arts розійшлися у 2022 році через розбіжності в ліцензійній угоді, що призвело до змін у назві футбольного симулятора від EA. Тим не менш, EA продовжує успішно розвивати свою гру під новою назвою. Водночас, FIFA не залишилася осторонь і активно працювала над створенням власного симулятора.

Під час 74-го конгресу FIFA президент організації Джанні Інфантіно заявив, що невдовзі світ побачить новий футбольний симулятор під брендом FIFA, угода щодо розробки якого вже укладена.

“Ми розробимо нову електронну гру, тому що футбольний симулятор називається FIFA. Коли сотні мільйонів дітей грають у футбол, вони грають у FIFA. Назвати це інакше неможливо. Разом із новими партнерами ми створюємо нову гру, яка, безперечно, буде найкращою, як і все, що ми робимо. Так що готуйтеся до нової гри FIFA,” – заявив Інфантіно.

Поки що FIFA не розкриває, з ким саме співпрацює у цьому проєкті. Однак раніше з’являлися чутки, що виробництвом гри займеться 2K Games, відома за своїми популярними серіями симуляторів NBA 2K, PGA Tour 2K, WWE 2K і Top Spin. За наявною інформацією, FIFA 2K25 може вийти вже цього року. Очікується, що гра отримає понад 35 ліцензованих футбольних ліг та понад 800 команд.

Шанувальники футболу з нетерпінням чекають на новий симулятор і сподіваються, що він принесе щось нове та цікаве у світ віртуального футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новий анімаційний серіал Tomb Raider: The Legend of Lara Croft вийде на Netflix Попередній запис Новий анімаційний серіал “Tomb Raider: The Legend of Lara Croft” вийде на Netflix
В Manor Lords введено новий Королівський податок: гравці повинні раціонально використовувати ресурси Наступний запис В Manor Lords введено новий Королівський податок: гравці повинні раціонально використовувати ресурси