Реалізм Cyberpunk 2077 вражає у відео 8K

Реалізм Cyberpunk 2077 вражає у відео 8K

У новому відео в роздільній здатності 8K, що опубліковане на YouTube каналі Beyond Dreams, Cyberpunk 2077 вражає неперевершеною реалістичністю. Все це завдяки використанню відстеження шляху та ідеальним погодним модифікаціям. Гра від розробника CD Projekt Red продовжує залишатися однією з найвражаючих ігор з відкритим світом. Такою її робить робота моддерів, які піднімають візуальні ефекти на новий рівень реалізму.

У відео показано гру з роздільною здатністю 8K та кількома модами, такими як ReSTIR G.I. з покращеним відстеженням шляху та повним RT, користувацькими кольоровими фільтрами для покращеної градації кольорів, DOF, ефектом занурення в камеру та модом погоди, який суттєво поліпшує погодні умови гри. З усіма цими модами іноді важко впізнати Cyberpunk 2077, але це демонструє, наскільки вони змінюють графічний вигляд гри.

Гра доступна на різних платформах, але розширення Phantom Liberty доступне лише на ПК та консолях поточного покоління. Оновлення 2.0 також внесло значні зміни до гри. У тому числі перебудову дерева перків та додавання нового контенту, такого як бойові машини та оновлена поліцейська система. Якщо ви досі тримаєте Cyberpunk 2077, вам обов’язково варто спробувати нові модифікації та оновлення, які додають неймовірний ігровий досвід у цей захоплюючий світ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ремейк "Prince of Persia: The Sands of Time" вийде у 2026 році Попередній запис Ремейк “Prince of Persia: The Sands of Time” вийде у 2026 році
Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker Story Pack вийде 16 липня Наступний запис Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker Story Pack вийде 16 липня