Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker Story Pack вийде 16 липня

Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker Story Pack вийде 16 липня

У рамках події Ubisoft Forward було оголошено, що перший додатковий вміст для гри “Avatar: Frontiers of Pandora” The Sky Breaker Story Pack вийде 16 липня. Це DLC буде доступне на всіх платформах. Пакет історій Sky Breaker входить до Золотого видання гри, але його також можна придбати окремо для власників Стандартного видання.

Сюжет відбувається під час великого святкування ігор кланів На’ві, коли над ними з’являється таємнича загроза у вигляді тіні. Гравцям належить зіткнутися з RDA та захистити єдність кланів у цьому першому пакеті історій.

Гра “Avatar: Frontiers of Pandora” вийшла у грудні 2023 року і була розроблена Ubisoft Massive. Головна кампанія “Frontiers of Pandora” триватиме близько 20 годин, а для виконання гри на 100% знадобиться щонайменше 40 годин.

Ті, хто зацікавився попереднім вмістом “Avatar: Frontiers of Pandora”, будуть раді дізнатися про надходження нових історій та можливість поглибитися в захоплюючий світ гри. Це додаткове DLC обіцяє створити ще більше захоплюючих пригод та розширити уявний світ Пандори, який так зацікавив гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Реалізм Cyberpunk 2077 вражає у відео 8K Попередній запис Реалізм Cyberpunk 2077 вражає у відео 8K
S.T.A.L.K.E.R. зберігає свою популярність серед геймерів Наступний запис S.T.A.L.K.E.R. зберігає свою популярність серед геймерів