Firewalk Studios оголосили дату виходу PvP-шутера Concord разом із цінами та деталями релізу

Firewalk Studios оголосили дату виходу PvP-шутера Concord разом із цінами та деталями релізу

Сьогодні, 6 червня, Firewalk Studios офіційно розпочали попередні замовлення на свіжий PvP-шутер з героями, який отримав назву “Concord”. Це відбулося разом із розкриттям цін та інших деталей релізу. Гра вийде 23 серпня на ПК (Steam, EGS) та PlayStation 5.

Щодо цін, стандартне видання буде доступне за $39,99, тоді як Deluxe версія коштуватиме $59,99. Останнє включає у себе ранній доступ до гри на 72 години перед релізом, а також можливість запросити до “бети” чотирьох друзів. Усі покупці отримають 16 скінів для персонажів та особливий набір косметики під назвою “Монарх”.

Нагадаємо, що розробники Firewalk Studios планують підтримувати гру після релізу, додаючи нові карти, режими та героїв. Про монетизацію гри поки що нічого не відомо, включаючи можливість закритих персонажів за рівнями бойової перепустки.

Важливо відзначити, що гра не буде доступна у регіонах, де відсутня підтримка PlayStation Network.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

У грі The Alters можливі романтичні стосунки між клонами головного героя Попередній запис У грі The Alters можливі романтичні стосунки між клонами головного героя
ArtPlay оголосила випуск платного доповнення для Bloodstained: Ritual of the Night Наступний запис ArtPlay оголосила випуск платного доповнення для Bloodstained: Ritual of the Night