ArtPlay оголосила випуск платного доповнення для Bloodstained: Ritual of the Night

ArtPlay оголосила випуск платного доповнення для Bloodstained: Ritual of the Night

Студія ArtPlay оголосила про випуск нового платного доповнення для свого популярного метроідванію Bloodstained: Ritual of the Night. Згідно з анонсом, 11 червня гри буде доступне доповнення з назвою “Classic II: Dominique’s Curse”.

Згідно з інформацією, поданою студією, нове доповнення перетворить гру на лінійний платформер, але з відкритою картою, нагадуючи структуру гри Castlevania II: Simon’s Quest. У цьому режимі гравець зможе взяти на себе роль екзорциста Домініки з основної кампанії та досліджувати світ за межами Лімба.

Варто відзначити, що оригінальна гра Bloodstained: Ritual of the Night отримала високі оцінки від критиків і користується популярністю серед шанувальників метроідваній та фанатів серії Castlevania. Нове доповнення обіцяє розширення ігрового досвіду та цікаву історію, доповнюючи основну кампанію гри.

Bloodstained: Ritual of the Night доступна на різних платформах, включаючи ПК (Steam), PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, iOS та Android. Первісна гра отримала оцінку “Дивовижно” від рецензентів, що підкреслює її високу якість та захоплюючий геймплей.

Нещодавно також було повідомлено про розробку продовження гри Ritual of the Night, хоча точні деталі ще не оголошені. Фанати серії очікують з нетерпінням нових оновлень та доповнень до цього захоплюючого метроідванію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Firewalk Studios оголосили дату виходу PvP-шутера Concord разом із цінами та деталями релізу Попередній запис Firewalk Studios оголосили дату виходу PvP-шутера Concord разом із цінами та деталями релізу
Індустрія розробки відеоігор в Україні: еволюція, досягнення та перспективи Наступний запис Індустрія розробки відеоігор в Україні: еволюція, досягнення та перспективи