У грі The Alters можливі романтичні стосунки між клонами головного героя

У грі The Alters можливі романтичні стосунки між клонами головного героя

Автор порталу Rock Paper Shotgun провів інтерв’ю з розробником 11 bit studios Рафалом Влосеком, в якому обговорювався світ гри The Alters. Одним з ключових питань було походження клонів головного героя та можливість романтичних стосунків між ними.

За словами провідного дизайнера Рафала Влосека, гравці не побачать сексуальних сцен між альтерами, але романтичні відносини все ж можливі, і не всі з них обмежені стосунками з жінками. В грі з’явиться дружина головного героя, яка періодично «телефонуватиме» на станцію, і деякі альтери боротимуться за її увагу.

“Вони не займаються сексом. Але це не означає, що ця тема не підніматиметься у грі. Наш проект складається з того, що ви постійно повертаєтеся до різних рішень у житті Яна, оцінюєте їх. І ми хочемо дати гравцеві простір подумати про це і поглянути на аспекти життя людини з різних точок зору. Не чекайте, що в грі буде секс між альтерами або щось таке. Але їхні романтичні стосунки дуже важливі”, — зазначив Влосек.

Також Влосек пояснив, як з’являються копії протагоніста Яна Прайма. На станції є квантовий комп’ютер, в який завантажено все життя керівника експедиції. Гравець може вибрати ключову подію та викликати до себе Яна з паралельної реальності, створюючи його копію. Наприклад, Ян Прайм подався на небезпечну роботу через те, що його покинула дружина, але у Яна з іншої реальності дружина померла. Такі відмінності призводитимуть до конфліктів та цікавих ситуацій.

Реліз The Alters заплановано до кінця 2024 року, а демоверсія проекту з’явиться вже незабаром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новий етап у світі робопіратства: SteamWorld Heist II готується до виходу Попередній запис Новий етап у світі робопіратства: SteamWorld Heist II готується до виходу
Firewalk Studios оголосили дату виходу PvP-шутера Concord разом із цінами та деталями релізу Наступний запис Firewalk Studios оголосили дату виходу PvP-шутера Concord разом із цінами та деталями релізу