Запуск Zenless Zone Zero: Попередні реєстрації побили всі рекорди

Запуск Zenless Zone Zero: Попередні реєстрації побили всі рекорди

HoYoverse офіційно підтвердила дату виходу міського фентезі-екшену Zenless Zone Zero 4 липня цього року. За місяць до релізу в App Store з’явилася відповідна інформація, яка, як виявилося, була точною.

Попередні реєстрації на гру наразі перебувають на своєму піку: за участь у них вже зареєструвалося понад 35 мільйонів користувачів з 40 мільйонів прогнозованих. Існують всі підстави вважати, що цей рекорд буде побито, що дозволить гравцям отримати всі обіцяні нагороди.

У цей час HoYoverse також розпочала захопливу веб-дію під назвою “Закупівля в дорогу”. У рамках цієї акції гравцям пропонуються щоденні завдання, виконуючи які вони мають можливість виграти цінні призи. Заходячи на сторінку події, користувачі можуть перевернути кілька карток, за якими приховані різноманітні подарунки, серед яких – популярні гаджети та інші цікаві призи.

Крім того, у заході “Щасливий приз” розігруються такі цінності як PlayStation 5, iPhone 15 Pro, Nintendo Switch та інші.

Нагадаємо, Zenless Zone Zero – це фрітуплейна екшен-RPG, яка розповідає про світ, що пережив надприродну катастрофу, де людство знаходить останній оплот у місті Нью-Ерид. Гравцям належить стати “проксі” – сміливцями, що готові кинути виклик небезпеці.

Гра буде доступна на ПК через власний лончер та в Epic Games Store, на PlayStation 5 та на мобільних пристроях з операційними системами iOS та Android.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Star Citizen перетинає межу в $700 млн на шляху до виходу гри Попередній запис Star Citizen перетинає межу в $700 млн на шляху до виходу гри
EA Sports припиняє підтримку серверів FIFA 22: онлайн-матчі стануть недоступними з листопада Наступний запис EA Sports припиняє підтримку серверів FIFA 22: онлайн-матчі стануть недоступними з листопада