War Thunder оголосив оновлення Активний пошук з новими ракетами та технікою

War Thunder оголосив оновлення Активний пошук з новими ракетами та технікою

У червні цього року гравці War Thunder матимуть можливість дослідити військову техніку та озброєння нового рівня завдяки оновленню “Активний пошук” від Gaijin Entertainment. Серед найголовніших додатків до гри будуть ракети з активним радіолокаційним наведенням (АРЛГСН), які дозволять гравцям виконувати завдання з ще більшою точністю та ефективністю.

Це оновлення внесе ряд істотних змін у гру, включаючи нові типи ракет середньої дальності, такі як французька MICA, китайська PL-12 та американська AIM-120. Також гравці матимуть можливість випробувати канадський варіант “Леопарда” з додатковими модулями композитної броні та просунутим тепловізором.

Однією з головних новин є введення авіації країн Бельгії та Нідерландів у гру. Від Gladiator Mk I до сучасного F-16AM Block 15 MLU, гравці матимуть можливість випробувати широкий асортимент літаків цих країн, включаючи рідкісні моделі, такі як Mirage 5BA та Fokker G.1A.

Крім того, гравці отримають можливість керувати найпросунутішими варіантами винищувача Су-27 у грі, включаючи нові класи ракет та авіабомби. На додаток до цього, у гру буде введено новий мінний тральщик флоту НДР, Kondor II, зі спареними автогарматами та зенітними ракетами “Стріла-2М”.

Це оновлення обіцяє надати гравцям War Thunder захоплюючий і новаторський досвід бойових дій, розширивши арсенал та можливості їхньої військової техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Bungie оголосила попереднє завантаження розширення "The Final Shape" для Destiny 2 Попередній запис Bungie оголосила попереднє завантаження розширення “The Final Shape” для Destiny 2
Розробники Kingdom Come: Deliverance II зменшили масштаб гри через обмеження Xbox Series S Наступний запис Розробники Kingdom Come: Deliverance II зменшили масштаб гри через обмеження Xbox Series S