Ubisoft представили відео геймплею Assassin’s Creed Shadows

Ubisoft представили відео геймплею Assassin’s Creed Shadows

Assassin’s Creed Shadows показала свій потенціал на повну, представивши 13-хвилинний геймплей. Він вражає оновленою стелс-механікою, неймовірними можливостями дослідження та захоплюючими бойовими сценами. Нещодавно під час події Ubisoft Forward, було представлено розширений огляд гри від Ubisoft. Під час заходу, Шарль Бенуа, режисер проекту, та Тьєррі Дансеро, арт-директор, розповіли про ігровий процес і його особливості.

Події гри розгортаються у Фукучіяма, замковому містечку в провінції Тамба. Там два головних герої, Наое та Ясуке, зіткнуться з зіпсованим дайме. Відкритий світ, який дозволяє гравцям досліджувати різноманітність локацій і використовувати стелс-тактику або відкрите протистояння, робить гру захоплюючою для широкого кола гравців.

Уривки з гри показують взаємодію між обома героями. Наое виявляється справжнім майстром стелс-прийомів, тоді як Ясуке вирізняється майстерністю у бойових сценах. Ця динаміка додає грі глибину та різноманітність.

Після перегляду цього захоплюючого геймплею не можна не зазначити, що гра Assassin’s Creed Shadows обіцяє стати захоплюючим пригодницьким досвідом для всіх шанувальників серії. Випуск гри заплановано на 15 листопада 2024 року на різноманітних платформах, включаючи Xbox Series X|S, PlayStation 5, ПК, Amazon Luna та комп’ютери Mac з Apple Silicon.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Найкращі ігри без інтернету - ТОП 10 офлайн ігор Попередній запис Найкращі ігри без інтернету – ТОП 10 офлайн ігор
Ubisoft анонсує нову гру Anno 117: Pax Romana Наступний запис Ubisoft анонсує нову гру Anno 117: Pax Romana