Ubisoft анонсує нову гру Anno 117: Pax Romana

Ubisoft анонсує нову гру Anno 117: Pax Romana

Ubisoft анонсувала нову гру Anno 117: Pax Romana, присвячену Стародавньому Риму та заплановану на випуск у 2025 році. Це містобудівна стратегія, де гравці можуть керувати провінцією в Римі або Альбіоні, з фокусом на будівництві, а не на війні.

Anno 117 обіцяє найбільшу та найбільш деталізовану симуляцію Риму, де гравці можуть формувати свою імперію шляхом прийняття культурних рішень. Гра призначена для ПК, PS5, Xbox Series X|S і Amazon Luna.

Це наступна гра в серії Anno, яка відома своїми іграми з епохи досліджень і колонізації. Anno 117: Pax Romana піднімається від фундаментів серії, пропонуючи гравцям можливість керувати однією з визначальних цивілізацій історії, і вибирати між культурним розвитком Риму чи кельтськими традиціями. Гравці також матимуть можливість розпочати свої колонії з неприборканої дикої природи, підкорюючи нові території. Ubisoft обіцяє, що Anno 117: Pax Romana стане найбільшою та найбільш деталізованою симуляцією Риму після її випуску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ubisoft представили відео геймплею Assassin’s Creed Shadows Попередній запис Ubisoft представили відео геймплею Assassin’s Creed Shadows
Ремейк "Prince of Persia: The Sands of Time" вийде у 2026 році Наступний запис Ремейк “Prince of Persia: The Sands of Time” вийде у 2026 році