Warner Bros. та Legendary Pictures представили дебютний трейлер фільму «A Minecraft Movie»

Warner Bros. та Legendary Pictures представили дебютний трейлер фільму «A Minecraft Movie»

Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures випустили дебютний трейлер довгоочікуваної екранізації популярної гри Minecraft. Фільм під назвою A Minecraft Movie відображає всі ключові елементи культової «пісочниці»: гравці побачать виготовлення предметів, кубоподібних істот і головного героя гри — Стіва. Режисером стрічки виступив Джаред Хесс, відомий за фільмами «Супер начо» та серіалом «Остання людина на Землі».

Сюжет: від порталу до кубічного світу

Сюжет фільму розгортається навколо чотирьох невдахГарретта, Наталі, Дона та Генрі. Випадковим чином вони потрапляють у дивний, але чарівний кубічний світ, що існує завдяки силі уяви. Після прибуття вони зустрічають Стіва, з яким вирушають у небезпечну подорож. Разом з ним герої мають опанувати мистецтво крафтингу, подолати зомбі, піглінів та інші загрози, аби знайти шлях додому.

Зірковий склад: актори першої величини

На екранах глядачі побачать акторів, відомих за гучними проєктами. У ролі Стіва виступає Джек Блек, зірка фільму Школа року. Джейсон Момоа, відомий за фільмом Аквамен, грає Гарретта, якого всі називають «Сміттяром». Емма Майєрс, зірка серіалу Уенсдей, виконує роль Наталі, а Даніель Брукс (Помаранчевий – хіт сезону) зіграла Дон. Генрі втілив Себастіан Юджін Хансен (Просто помилувати), а до касту також приєдналася Дженніфер Кулідж, відома за роллю у серіалі Білий лотос.

Дата прем’єри

Прем’єра в США запланована на 4 квітня 2025 року, а міжнародний прокат стартує на два дні раніше — 2 квітня 2025 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Як працюють професійні стрімери, що потрібно для успішного запуску власного каналу і які виклики стоять перед стрімерами Попередній запис Як працюють професійні стрімери, що потрібно для успішного запуску власного каналу і які виклики стоять перед стрімерами
Undead Labs прощається із State of Decay 2: останнє оновлення і майбутнє франшизи Наступний запис Undead Labs прощається із State of Decay 2: останнє оновлення і майбутнє франшизи