S.T.A.L.K.E.R. зберігає свою популярність серед геймерів

S.T.A.L.K.E.R. зберігає свою популярність серед геймерів

Серія ігор S.T.A.L.K.E.R. увійшла до топ-10 найпопулярніших українських ігор, за версією Forbes. Розроблена українською студією GSC Game World, ця серія шутерів від першої особи розміщена у Чорнобильській зоні, де після катастрофи на станції з’явилися аномалії та мутанти. За даними Gamalytic, перша гра серії, “S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl”, принесла студії найбільший виторг – $18,3 млн.

Створена в 1995 році Сергієм Григоровичем, GSC Game World була продана у 2023 році Максиму Кріппі. Кріппа володіє кіберспортивною командою NaVi та має частку у студії кібертрансляцій Maincast.

Згідно з маркетплейсом Steam, вартість ігор цієї серії для ПК коливається від 169 до 279 грн. На PS Store ціна складає 649 грн для користувачів консолі Sony PlayStation.

“S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl”, яка вийде у вересні 2024 року, обіцяє вразити гравців. Гра має тривати близько 40 годин і мати чотири варіанти фіналу, що робить її однією з найочікуваніших громадськістю за версією PC Gaming Show.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker Story Pack вийде 16 липня Попередній запис Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker Story Pack вийде 16 липня
Luigi’s Mansion 2 HD пропонуює оновлену візуальну якість та поліпшений геймплей Наступний запис Luigi’s Mansion 2 HD пропонуює оновлену візуальну якість та поліпшений геймплей