Продажі ігор та консолей у Європі за червень та перше півріччя 2024 року

Продажі ігор та консолей у Європі за червень та перше півріччя 2024 року

У перші шість місяців 2024 року продажі ігор для PC та консолей в Європі склали 80 млн копій (-1.6% рік до року), зазначають аналітики GSD. Хоча кількість хітових релізів значно зменшилася, ринок показав стабільний результат. Топ-10 ігор включає лише два нові тайтли: Helldivers 2 і перевидання The Last of Us Part II.

У червні 2024 року в Європі було реалізовано 11.3 млн ігор, що на 19% менше, ніж минулого року. Продажі консолей також знизилися, склавши трохи більше 300 тисяч пристроїв, що є на 24% менше рік до року.

Попит на ігри Elden Ring підскочив на 454% завдяки виходу Shadow of the Erdtree. Продажі ігрової периферії досягли 1.1 млн штук лише у червні, а загальний обсяг продажів за півріччя становить 8 млн штук.

На фоні цього EA Sports FC 24 лідирує в обох рейтингах, топ-10 ігор за перше півріччя і за червень, підкріплюючи стабільну популярність серії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Реліз детективного трилера Nobody Wants to Die від польської студії Critical Hit Games Попередній запис Реліз детективного трилера Nobody Wants to Die від польської студії Critical Hit Games
Star Wars Jedi: Survivor завойовує топ-10 найпопулярніших ігор Наступний запис Star Wars Jedi: Survivor завойовує топ-10 найпопулярніших ігор