Поглиблення таємниць морських глибин у Dredge з виходом The Iron Rig

Поглиблення таємниць морських глибин у Dredge з виходом The Iron Rig

Black Salt Games викликає гравців на нову рибальську пригоду з релізом довгоочікуваного розширення Dredge: The Iron Rig. Це захоплива подорож до морських глибин, що розкриває ще більше таємниць та небезпек.

За новою сюжетною лінією, яку можна розпочати на будь-якому етапі гри, гравцям належить допомогти корпорації «Залізна гавань» у будівництві споруд, які приносять нові предмети, пристрої та багато іншого. Розробники обіцяють понад 50 нових видів риб та низку інших додатків, що розширюють геймплей.

Dredge: The Iron Rig стартує 15 серпня на PC (Steam, GOG), PlayStation, Xbox і Nintendo Switch. З цього дня також буде доступне повне видання Dredge для цифрового завантаження. У листопаді виходить колекційна версія гри для PS5 та Switch, яка включатиме копію гри та різноманітний пострілізний контент, а також набір тематичних предметів. Поки що замовлення відкриті в Німеччині, Франції та Іспанії.

Готуйте свої вудки та поглиблюйтеся в темряву морських глибин з Dredge: The Iron Rig.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Гра "STALKER 2: Серце Чорнобиля" вражає українською озвучкою на Xbox Showcase Попередній запис Гра “STALKER 2: Серце Чорнобиля” вражає українською озвучкою на Xbox Showcase
Найкращі ігри без інтернету - ТОП 10 офлайн ігор Наступний запис Найкращі ігри без інтернету – ТОП 10 офлайн ігор