Оригінальна трилогія S.T.A.L.K.E.R. вийде на Nintendo Switch: всі деталі

Оригінальна трилогія S.T.A.L.K.E.R. вийде на Nintendo Switch: всі деталі

Оригінальна трилогія ігор S.T.A.L.K.E.R., яка включає Shadow of Chornobyl, Clear Sky та Call of Prypiat, стане доступною на Nintendo Switch вже наприкінці жовтня. GSC Game World оголосила про реліз цих культових ігор на платформі Nintendo та продемонструвала ігровий процес на Switch.

Переваги версії для Nintendo Switch

Розробники з GSC Game World спільно зі студією MATABOO представили адаптовану версію гри для консолі Nintendo Switch, яка пропонує ряд покращень:

  • Гіроскопічне прицілювання – для більш точного стрілянини.
  • Сенсорний інтерфейс та управління – полегшене керування завдяки можливостям сенсорного екрану.
  • Покращена графіка – візуальні покращення для більш комфортного ігрового досвіду.
  • Підтримка портативного режиму та TV-режиму – повна сумісність з усіма можливостями консолі.

Ціни та доступність

Трилогія S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone буде доступна для покупки в цифровому форматі на Nintendo Switch за такими цінами:

  • $39.99 (США)
  • 39.99 євро (Європа)
  • 32.99 фунтів стерлінгів (Велика Британія)

Крім того, можна буде придбати окремі частини трилогії за цінами:

  • $19.99 (США)
  • 19.99 євро (Європа)
  • 15.99 фунтів стерлінгів (Велика Британія)

На різних територіях діятимуть регіональні ціни.

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 та документальний фільм

Крім релізу трилогії, гравці очікують на вихід S.T.A.L.K.E.R. 2, який запланований на 20 листопада 2024 року для Xbox Series X/S та PC. Також GSC Game World спільно з Xbox випустили документальний фільм “War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2”, який триває 90 хвилин. Стрічка розповідає про труднощі, з якими зіткнулася команда розробників під час роботи над грою на тлі повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Вихід трилогії S.T.A.L.K.E.R. на Nintendo Switch – це важлива подія для шанувальників серії, яка дає можливість насолодитися класикою українського геймдеву в новому форматі, з сучасними покращеннями та адаптацією до портативної платформи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Реліз Silent Hill 2, доповнення для Diablo IV та інші новинки в PlayStation Store цього тижня Попередній запис Реліз Silent Hill 2, доповнення для Diablo IV та інші новинки в PlayStation Store цього тижня
Blizzard відмовилася від створення власного магазину ігор, що міг стати конкурентом Steam Наступний запис Blizzard відмовилася від створення власного магазину ігор, що міг стати конкурентом Steam