Modern Warfare III стане першою Call of Duty у Game Pass

Modern Warfare III стане першою Call of Duty у Game Pass

Microsoft оголосила, що Modern Warfare III стане першою грою серії Call of Duty, яка з’явиться у сервісі Game Pass. Гра буде доступна з 24 липня 2024 року і включатиме всі основні компоненти: одиночну кампанію, мультиплеєр та кооперативний режим. Передплатники отримають повну версію гри, а також можливість перенести відкритий контент та прокачування зброї з попередньої частини, Modern Warfare II.

Гра буде доступна в усіх підписках Game Pass, включаючи Game Pass for Console, PC Game Pass та Game Pass Ultimate. Важливо відзначити, що згодом з’явиться нова версія підписки – Game Pass Standard. Вона замінить Game Pass for Console і не пропонуватиме ігри в день їхнього релізу, але Modern Warfare III все ж буде включена в Standard версію.

Microsoft продовжує розширювати асортимент ігор у своїй підписці, що забезпечує доступ до популярних тайтлів одразу після їхнього випуску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LEGO та Fortnite презентують нові конструктори: чотири захоплюючі набори вже в продажу Попередній запис LEGO та Fortnite презентують нові конструктори: чотири захоплюючі набори вже в продажу
Польська команда MythicOwl анонсувала новий симулятор кур'єра Truckful Наступний запис Польська команда MythicOwl анонсувала новий симулятор кур’єра Truckful